Rubriky
Aktuality

Nábor nové družiny


Se začátkem nového školního roku otvíráme novou družinu pro kluky chodící do první třídy základních škol nebo posledních tříd mateřských škol.
Chcete aby váš syn zažil spoustu zábavy a dobrodružství, naučil se nové věci a získal kamarády na celý život? Dejte ho k nám od nové družiny Benjamínků k 2. chlapeckému oddílu.
První družinová schůzka: Čtvrtek 14.9. od 16:30 na skautském Ostrově v Turnově (50.5842194N, 15.1491136E) (u velké borovice).
Jak bude probíhat: Kluci hned zažijí první skautskou schůzku s připraveným programem. Rodiče budou moci mezitím položit své dotazy vedoucímu oddílu nebo přijít si syna vyzvednout po konci schůzky (17:30).
Přihlášení: Bohatě stačí, když se dostavíte na první schůzku. Budeme ovšem rádi, když nám dopředu dáte vědět, ať víme s kolika členy zhruba počítat. Stejný kontakt platí i pro zodpovězení vašich dotazů a sice email na vedoucího oddílu: Tomáš Veselý piskot.dvojka@skaut.cz, popř. telefon 605 063 668.
Cena a přihláška: Po pár schůzkách, zda budete spokojeni dostanete přihlášku, po jejím vyplnění budou kluci oficiálně členy skautu. Platba registrace probíhá až v lednu a činí jí 1 000 Kč. Mimo tuto cenu se platí za jednotlivé víkendové akce předem stanovená cena, která však pokrývá pouze s ní spjaté náklady na cestovné, stravné atd.
Program: Každý týden kluky bude čekat družinová schůzka, která bude probíhat vždy ve čtvrtek od 16:30 do 17:30. Mimo ty pořádáme i spoustu akcí během víkendu ať už jednodenních výletů nebo i výprav na celý víkend a v létě nás samozřejmě čeká letní tábor.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Vedoucí oddílu: Tomáš Veselý – piskot.dvojka@skaut.cz (605 063 668)
Rádce družiny: Jakub Tomek – jftomek@gmail.com (733 224 245)

Pozn. Trochu objasnění terminologie. Družina je parta kluků, která se schází každý týden v jeden čas. Program pro ní připravuje rádce družiny (Kuba a spo). Z více družin se pak skládá oddíl, který řídí vedoucí oddílu. Z více oddílu s pak skládá skautské středisko, které je v Turnově jedno a skládá se z více chlapeckých i dívčích oddílů.