Rubriky
Novinky

Obnovení činnosti

Aktualizováno 31.5.2020

V týdnu od 1.6.2020 se začnou konat družinové schůzky dle níže uvedených pravidel a v níže uvedených časech.

Na první schůzku (nebo jinou skautskou akci) je nutné donést vyplněné a podepsané čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění (ke stažení zde).

Abychom se vyhnuli povinnosti nosit roušku, budou se schůzky konat ve venkovním prostředí. Proto nezapomeňte k obvyklým věcem na schůzky přibalit i pláštěnku a pro jistotu i roušku nebo něco jiného na zakrytí úst a nosu. Některé družinovky bychom rádi uspořádali i na kanoích, případně pramicích. Tuto skutečnost s předstihem oznámíme mailem a na oddílovém webu.

Družina Orlů má schůzky ve středu od 16:30 do 18:00.

Družiny Káňat a Lvičat budou mít společné schůzky ve čtvrtek od 16:30 do 18:00.

Na základě výsledků hlasování proběhne v sobotu 13.6. cyklovýlet. Jelikož je prozatím počet dětských účastníků omezen na 15 osob, bude na tuto akci přihlašování. Dle počtu přihlášených bychom případně vytvořili více skupin.

Letní tábor se bude konat v původním termínu 25.7.-10.8.2020 na na tábořišti u Dolní Chřibské. V nejbližší době by mělo být spuštěno přihlašování. S největší pravděpodobností se letos na táboře neuskuteční návštěvní den. Před odjezdem na tábor doporučujeme shlédnout film Muži v černém.