Rubriky
Akce

Závody vlčat a světlušek – Jilemnice (Sobota 9.4.2016)

Pro družinu Mravenců a družinu Orlů se koná tradiční postupový závod pro vlčata, jehož základní kolo se koná tuto sobotu v Jilemnici. Je důležité, aby z každé družiny jelo minimálně 5-8 členů, abychom se závodů mohli účastnit. Závody jsou postupové a v případě úspěchu postoupíme do krajského kola a vrcholem je kolo celostátní. A v čem se bude závodit? Základními disciplínami jsou první pomoc, znalost přírody, dopravní značky, umět komunikovat, umět se orientovat, logicky myslet, vyzkoušet si svou zručnost a znalosti z historie země a skautingu.

Závody se konají pouze jednou za dva roky! Proto si akci nenechte ujít a přihlašte se nejpozději ve čtvrtek 7.4.2016 ve 20.00 pomocí online formuláře.

Sraz je již velmi brzo- sobota 9. dubna 2016 – autobusové nádraží „Mezi mosty“ v 6.45 hodin.  Návrat bude cca v 18.00 – bude upřesněno dle vývoje situace.

Co budete potřebovat? Skautský kroj, nebo skautské tričko na sebe. Vezměte si pohodlné boty, v nich se budete pohybovat celý den terénem. Dále KPZ, zápisník, tužka, uzlovačka, nůž, ešus včetně jídelních potřeb, hrnek, šátek, přezůvky, pláštěnka sbalené do batohu! Přibalte si rovněž lahev s pitím a svačinu. Oběd bude zajištěn.

S SEBOU SI VEZMĚTE PROSÍM 160,- KČ JAKO STARTOVNÉ A DOPRAVU DO JILEMNICE A ZPĚT.